Týdenní plán na 3. 6. - 7. 6. 2024

Rozbalte si informace



Týdenní plán 3. 6. – 7. 6. 2024

ČJ – Učebnice - Stavba věty PS II. díl str. 30 – 34

  • Na každou středu žáci potřebují na LV svou oblíbenou knihu
  • Každý pátek společně čteme knihu od Karla Poláčka: Bylo nás pět

 

M – Pracovní sešit II. díl, Aritmetický průměr čísla str. 50 – 61, učebnice III. díl str. 8-11

 

– Česká republika – oblast mírného podnebného pásu – učebnice str. 44 -  47; materiály naleznete ve virtuální učebně

 

Vl – Učebnice Česká republika jako součást Evropy. Olomoucký kraj str. 30 – 31; Zlínský kraj str. 32 – 33; materiály naleznete ve virtuální učebně

  • Až probereme všechny kraje ČR, budou žáci psát test - slepá mapa na kraje + test Kraj, kde žijeme, v učebnici na str. 36

 

Od tohoto školního roku je možno psát oficiální omluvenky buď do ŽK, nebo do Bakalářů. V Komens (komentáře) je potřeba v roletě horní lišty změnit „obecné sdělení“ na „omlouvání absence“ (do budoucna se předpokládá přechod na elektronickou ŽK).

 

Plán akcí:

V úterý 4. 6. Rozlučkový školní výlet ke Stožecké kapli – odjezd z vlakového nádraží Český Krumlov v 8:33, sraz v 8:15 na nádraží. Návrat v 16:56 zpět na vlakové nádraží. S sebou pohodlné sportovní oblečení, pláštěnku, svačinu, pití, kapesníky a dobrou náladu. Kapesné dle uvážení rodičů.  Cena: cena jízdenky + možný oběd v restauraci Pstruh 140,- Kč/žák.

V pátek 21. 6. Návštěva kina: Výběr filmu je zatím v jednání. Vstupné: doplním

Ve středu 26. 6. Sportovní den – Atletická olympiáda – dopolední sportovní soutěže na atletickém hřišti u gymnázia. Účast v soutěžích je dobrovolná. Kdo nebude soutěžit, bude fandit na tribuně. Cena: zdarma.